Ballen bedrukken een geweldige mogelijkheid

Ballen bedrukken

Afgelopen zomer ben ik op vakantie geweest met mijn gezin naar een prachtige camping. Aangezien ik ondernemer ben in het verkopen van reizen wilde ik mijn bedrijf gaan promoten tijdens de vakantie. Maar hoe kon ik mijn bedrijf promoten op vakantie? na een tijdje hierover te hebben nagedacht kwam ik op het idee ballen bedrukken. Op een camping spelen ouders en kinderen vaak met ballen. Simpelweg omdat er in het zwembad veel met ballen wordt gespeeld, maar ook tijdens het voetballen en beachsoccer. Ik kon dan deze ballen gaat uitdelen aan allerlei vakantiegangers. Op deze ballen liet ik dan het logo met een inspirerende tekst over mijn bedrijf bedrukken. Zodoende zagen deze mensen het logo en tekst van mijn reisbureau. Hier kon ik dan op inhaken met de hoop een aantal nieuwe klanten te werven voor de verkoop van een aantal vakanties.

Ballen bedrukken

Veel mogelijkheden bij Maxilia

Uiteindelijk ben ik in de zoektocht naar een geweldige aanbieder in bedrukken van ballen, in aanraking gekomen met Maxilia. Maxilia is namelijk een erkend bedrijf in het maken en ontwerpen van promotie artikelen. In het assortiment vind u dan ook ontzettend veel mogelijkheden voor het bestellen van promotieartikelen, waaronder het laten bedrukken van ballen. Ik heb gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en met succes. Na het uitdelen van deze ballen heb ik namelijk een aantal gesprekken gevoerd met potentiële klanten. Al deze potentiële klanten reageerden zeer lovend en vertelde dat zij volgende zomer zeker onze website eens gingen bekijken!

Promotie