Geschikte groepsaccommodatie Gelderland gevonden


Eens per jaar willen we met de gehele familie een weekendje weg. Dit omdat we door heel Nederland wonen en elkaar weinig zien. Om dan ieder jaar een weekendje weg te boeken blijven we elkaar toch nog zien. Vorig jaar zijn we met z’n allen naar Friesland geweest en hebben hier onwijs veel plezier gehad. Enige nadeel was dat we in verschillende huisjes zaten waardoor je niet gezamenlijk een weekendje weg hebt, althans zo voelde het. Hierdoor hebben we besloten om dit jaar te gaan zoeken naar een locatie waar we met z’n allen onder één dak kunnen verblijven. Dit jaar is ons oog gevallen op het mooie Gelderland, de prachtige ligging en niet te vergeten genoeg bossen om in te wandelen! Zo ben ik gaan zoeken naar een groepsaccommodatie Gelderland en omstreken in de hoop het snel te vinden. Dit leidde mij dan ook naar de website van De Grenswachter!

6

Perfecte ligging, perfecte woning!

Bij het bekijken van hun website viel het mij op dat je hier met maximaal 60 personen kunt verblijven. Hier heb je dan de beschikking over 25 slaapkamers, 4 woonkamer en 3 keukens! Laten wij nou net met 53 personen bestaan….5

Door telefonisch contact op te nemen met hun kon ik goed bekijken of dat het beschikbaar was voor het weekend dat wij willen boeken. Gelukkig was het mogelijk waardoor ik gelijk onze boeking heb bevestigd! Het enige wat er nog moest gebeuren was onze gegevens naar hun doorsturen via de website. Dankzij het zoeken op groepsaccommodatie Gelderland hebben we een perfecte weekendje weg voor de boeg!