Vakantiehuis Toscane met zwembad

Onze vakantie in een vakantiehuis Toscane met zwembad was echt geweldig.  We hebben echt een super vakantie gehad. Nooit gedacht dat Toscane zo mooi en relaxend kan zijn. De prachtige omgeving en het lekker eten, echt super. Het vakantie huis was prachtig en het was zo fijn om af te kunnen koelen in het zwembad. Deze vakantie is er een om nooit meer te vergeten, en iets om zeker nog een keer te doen.

Het huisje stond in een prachtige omgeving. Er was een ruime douche en een gezellige woon kamer. De keuken was schoon en alle keuken apparatuur zat er bij inbegrepen dus we hoefde niks van thuis mee te nemen. Het huisje had WiFi dit was erg handig aangezien we een avondje slecht weer hebben gehad dus toen hebben we lekker een serie gekeken op Netflix.

In de ochtend ging ik het dichtstbijzijnde dorpje toe om broodschappen te doen terwijl mijn vrouw de tafel dekte en wachtte tot dat de kinderen wakker waren. Daarna hebben we gezellig met z’n alle ontbeten aan het tuin meubilair voor het huisje.

in de middag gingen we meestal naar het strand. De kinderen vonden het hier geweldig, ze konden spelen op een opblaas storm baan in het water en iedere dag om 12 uur kwam er een ijsco kar voorbij gereden waar ze maar niet genoeg kregen van het chocolade ijs.

We hebben het echt super naar onze zin gehad en het is iets dat we zeker nog eens zullen doen. Het is het echt  de moeite waard om een keer zoiets te doen. We hebben echt een super vakantie gehad en raden het zeker aan voor anderen.